Böcker

Så får du råd med fler böcker

Att ständigt köpa nya böcker kostar en hel del pengar. Det finns möjlighet att låna böcker gratis. Men om du gärna vill äga de böcker du läser, behöver du räkna med att lägga ut en del pengar, vilket många inte har råd med. Det är särskilt vanligt att äldre har sämre ekonomi och därför får du nedan tips på hur du som 55+ kan spara pengar och därmed få råd att köpa fler böcker.

Erbjudanden och rabatter

Ett bra sätt att spara pengar är genom att utnyttja de rabatter som är särskilt framtagna för de som är äldre och det finns sidor där alla rabatter för seniorer finns samlade. Det enda du behöver göra är att bli medlem, vilket är helt gratis. Därefter får du tillgång till alla de rabatter som finns och du kan köpa det du behöver och spara en bra slant. Därför är det värt att kolla upp vilka seniorrabatter som finns för att du på så sätt ska kunna spara pengar. När du utnyttjar en rabatt får du produkten eller tjänsten till ett lägre pris. De pengar du sparar kan du lägga på att köpa de böcker du är intresserad av att läsa.

Det finns rabatter inom de flesta områden. Till exempel hälsa, mat & dryck, djur, nöjen, boende och andra kategorier som är värda att kolla in om du planerar att köpa in något och vill göra det till ett lägre pris. Är du intresserad av att testa en ljudbokstjänst finns det rabatter för pensionärer du kan utnyttja och därefter börja lyssna på ljudböcker. Det finns även rabatter för dig som handlar böcker på nätet. Med andra ord kan du fortsätta ditt intresse för litteratur, men till ett billigare pris om du väljer att ta del av de rabatter som finns för äldre.

Du kanske också gillar...